vakantie 2011 naar

  • kleinee

    Wie is wel eens in Finikounda(peloponnesos) geweest en heeeft daarover informatie en eventueel foto's.Willen met ons 2 er volgd jaar graag heen maar er is niet zoveel over te vinden.Vandaar onze vraag.

  • AH

    Hallo Kleinee

    Let op met Finikounda. Dit dorp is dit jaar het hele seizoen al uitgestorven. De mensen van Finikounda hebben zich een aantal jaren geleden compleet gestort op één Engelse reisorganisatie. Die is toen even later over de kop gegaan. Met gevolg: geen toeristen. Deze Engelse organisatie was zo'n beetje de enige in het dorp.

    Je kunt beter kijken naar b.v. Koroni, Chrani, Gialova.

    Succes.

  • kleinee

    Bedankt voor het snelle bericht over Finikounda maar zoals ik daarna nog even heb gelezen zijn voor volgend jaar,3 nederlandse tourorganisaties daar .

    Namelijk Arke,Sudtours,Jiba. in verschillende app/hotels. Zou dat misschien de gezelligheid daar weer wat terug kunnen brengen.Ook hebben wij aan het zoeken geweest op de PC in petalidi .,en in Gialova ,maar daar zit alleen Ross.H. Weet U ook misschien nog wat app/hotels in koroni,of in Chrani en weet U de afstand tussen al deze plaatsen en Pilos.

    B.V.D. Fam

    Kleinee.

  • AH

    Van die Nederlandse reisorganisaties dat wist ik dus nog niet. Gelukkig maar voor Finikounda, want dat heeft het dorp echt nodig.

    In Petalidi zit Hotelplan dit jaar en in Kalamaki is dat Sudtours. In Chrani zit Ross bij Paris Village en To Chorio, TUI zit in Ilira en Hotelplan heeft appartementen bij Theoxenia. Koroni heeft, net zoals Chrani, Gialova enz. een overvloed aan accomodaties (even Google of Zoover gebruiken).

    De rijtijd van Koroni naar Pylos is ruim een half uur. De rijtijd van Chrani naar Pylos is drie kwartier.

  • kleinee

    Geachte AH.

    Bedankt voor deze tips,de reisorganisaties zitten nu reeds in de plaatsen,Finikounda,chrani en petalidi. dus ik hoop via zoover of vakantiereiswijzer al wat te kunnen lezen over de app/hotels.in deze plaatsen.Wij gaan in ieder geval die kant op ,maar weten tot op heden nog welke plaats .Maar daar hebben we nog even de tijd voor,want we moeten toch wachten op de nieuwe gidsen en vakantie aanbiedingen via internet en de bewuste reisorg.

    Als er nog tips of andere sugesties zijn zien wij het graag..

  • AH

    Kijk maar. Als er nog vragen zijn over bepaalde acco's laat het dan maar weten.

    Succes met (uit)zoeken.