koroni

  • anneke

    Net reis geboekt naar Koroni volgend jaar juni.

    Alle tips en wat gezien moet worden is welkom. Barst maar los!!!

  • Ine

    Koroni is een kleine gezellig plaatsje. Van daaruit kun je mooie uitstapjes maken bijv naar Methoni met zijn mooie venetiaanse burcht. Je moet ook beslist een keer van Kalamata richting Sparta rijden, dat is een schitterende route en dan onderweg uiteraard de oude Byzanthynse stad Mistras bezoeken. De mani streek is ook erg mooi, aan de overkant van de baai.

    Olympia zou ook een mogelijk zijn.

  • Margo

    Wij gaan dit jaar ook weer naar Koroni. Het is een vrij klein plaatsje en het is er lekker rustig. Mooi strand, maar, afhankelijk van waar je verblijft natuurlijk, het is een hele klim als je te voet gaat.

    De omgeving is heel mooi en je hebt met een auto ontzettend veel mogelijkheden.

  • marga

    Ook wij gaan voor het eerst naar Koroni we gaan eind juli. We hebben geboekt voor app. Zanga Beach. Is het handig om een scooter te huren of heb je meer aan een auto? En hebben de studio's van Zanga Beach ook zeezicht?

  • Margo

    Het zou best handig zijn om een scooter te huren, al was het alleen maar om van Zanga Beach naar het centrum te rijden. Niet dat dat ver is, maar het is wel een aardige klim. Maar ik geloof niet dat je een scooter kunt huren in Koroni. Een auto is eigenlijk ook veel beter, want er zijn zoveel mooie dingen te zien.

    De appartementen Zanga Beach liggen vlak aan het strand. Of alle studio's zeezicht hebben weet ik niet.